Alte activitati

Întâlnirea înotătorilor reșițeni de pretutindeni - 26-27 iulie 2013

Clubul sportiv de înot Reșița 07”

organizează

Întâlnirea înotătorilor reșițeni de pretutindeni” - 2013

ediția a VI-a, Reșița 26-27 iulie 2013

Propunere program:

Vineri 26 iulie ora 17

- întâlnirea înotătorilor și a tuturor celor care iubesc înotul la bazinul olimpic din Govândari: http://www.bazinolimpicresita.ro/

Sâmbătă 27 iulie ora 19

- cina festivă la “Pensiunea Gasthaus Cristl” din Gărâna: http://www.gasthaus-cristl.ro/

Cazarea se face la pensiune, în limita locurilor existente sau la alte pensiuni din Gărâna.

Transportul până la Gărâna se va face cu autoturismele proprii.

Dacă este necesar se poate asigura transportul cu un microbuz, pentru cei ce solicita acesta în confirmarea de participare la eveniment.

TERMEN PENTRU CONFIRMAREA PARTICIPĂRII: 1 IULIE 2013.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data menținonată la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Persoane de contact:
•    Pau Iudita         - telefon  0731-013791
•    Laszlo Roxana  - telefon 0724-369437, 0772-047988
•    Carla Troner     - telefon  0762-610399
•    Iana Dorina      - telefon  0746-888595,  0770-600270

[ Fotografii ediția 2003] [ Fotografii ediția 2005] [ Fotografii ediția 2007] [ Fotografii ediția 2009] [ Fotografii ediția 2011]

Jocurile Regionale Special Olympics România - Reșița 2013

Jocurile Regionale Special Olympics România - Reșița 2013

Vezi galerie foto

 

 

 

Traversare lac Valiug - 19 august 2012

 

Competiţia s-a desfăşurat pe lacul Valiug, judeţul Caras-Severin, la 25 de km de municipiul Resita, la poalele muntelui Semenic, în data de 19 august 2012.

Rezultate |     FOTOGRAFII

Regulament |     Inscriere ONLINE |    Declaratie

 

Traversare lac Valiug - 21 august 2011

Soare, munte, lac şi Radio Reşiţa ar fi doar câteva cuvinte adecvate pentru a treia ediţie a manifestării sportive de traversare în înot a Lacului Gozna, organizată duminică, 21 august, de Clubul Sportiv de Înot Masters Reşiţa 07, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Radio Reşiţa şi Pontonul Casa Baraj. La cuvintele acestea mai pot fi aşezate şi altele ca iubitori de înot, pasionaţi de mişcare în aer liber, sănătate, care ar putea fi detaliate în felul următor:

La ora 10 a fost primul start, în proba mai scurtă, cu peste 25 de participanţi, care au luat contact cu apa răcoroasă de munte. Aceştia au înotat aproximativ 400 de metri, iar printre aceştia s-au aflat şi veteranii, al feminin Dorina Iana, de 59 de ani, iar la masculin Sergiu Morariu, de 68 de ani, care nu au încheiat ultimii competiţia. Ei sunt un adevărat exemplu pentru cei care au stat pe margine şi i-au încurajat. Medaliaţii au fost, simbolic, le feminin: aur – Roxana Laslo; argint – Judith Pau; bronz – Yvonne Demenyi, toate din Reşiţa. La masculin, pe primul loc s-a situat reşiţeanul Miroslav Coicici, urmat de Marcel Răsădean din Timişoara şi de Aurel Lătăianu, din Reşiţa.



La masculin aceeaşi configuraţie a avut podiumul şi în proba de rezistenţă, de aproximativ trei kilometri. Doar la feminin au fost modificări substanţiale: locul I – Carmen Popa din Reşiţa; locul II – Lavinia Albu, venită acasă în România tocmai din Statele Unite; locul III – Judith Foldenyi din Timişoara. În proba de rezistenţă s-au înscris mai puţini concurenţi, dată fiind distanţa.

A fost o atmosferă minunată la Văliug. Cei de pe Pontonul Casa Baraj au întreţinut atmosfera, şi-au încurajat favoriţii , bucurându-se de aer curat, de verdele pădurii, reîntâlnirea cu prietenii şi bineînţeles au ieşit în natură împreună cu familia. Pentru că mulţi concurenţi au fost susţinuţi de către soţii, soţi, copii, nepoţi, unii chiar foarte mici.

Evenimentul a fost susţinut şi promovat de Radio Reşiţa.

[ FOTOGRAFII ]

Scris de Cristina Corocan
-redactor Radio Resita
-

“Intilnirea inotatorilor resiteni de pretutindeni” editia a V-a

Duminica 7 august s-a incheiat la Crivaia, la debarcaderul TMK (fost CSR) “Intilnirea inotatorilor resiteni de pretutindeni”  editia a V-a.

La acest eveniment au participat 52 de inotatori din SUA, Canada, Germania, Spania si Romania.

Toti am fost bucurosi sa ne intilnim fosti colegi alaturi de care am inotat pentru clubul resiten in anii copilariei.

Intilnirea de vineri 5 august de la bazin a fost o reusita, s-au depant amintiri, iar in incheiere membrii clubului de masters Resita 07 au oferit fostului nostru antrenor Ioan Schuster (Hanzi baci) un album cu poze de la cele 4 editii anterioare ale “Intilnirii inotatorilor resiteni de pretutindeni”. Din pacate nu s-a putut inota in bazin pentru ca luna august este luna in care la Resita bazinul intra in revizie in fiecare an.

Seara a continuat pe terasa complexului Atlantic, iar simbata 6 august ne-am deplasat la Crivaia, unde la debarcaderul TMK (fost CSR) a avut loc cina festiva. Duminica dimineata am avut un antrenament liber in apele lacului care au avut o temperatura destul de buna pentru inot.

Ne vom aminti cu drag de clipele petrecute impreuna timp de 3 zile.

Urmatoarea intilnire, editia a VI a va avea loc peste 2 ani, in prima saptamina a lunii august a anului 2013!

spankwire